Resmi Web Sitesi

Tel: +90 (232) - 412 16 93 - 94
E-Posta: kalite.birimi@deu.edu.tr

Dokuz Eylül Üniversitesi Kalite Komisyonu

Üniversite Kalite Komisyonu Rektör başkanlığında, Senato tarafından belirlenen farklı bilim alanlarından olmak üzere seçilen, tercihen kalite güvence sistemleri konusunda deneyimi bulunan üyelerden, Genel Sekreter, Strateji Geliştirme Daire Başkanı ile Bilgi İşlem, Öğrenci İşleri ve Personel İşleri Daire Başkanlıklarını, Eğitimde Kalite Ölçme Değerlendirme ve Güvence Koordinatörlüğü ile Eğitim Komisyonu’nu temsil edecek üyelerden ve Öğrenci Temsilcisinden oluşur.

Üniversite Kalite Komisyonu Başkanı Rektördür. Rektör bulunmadığı zamanlarda ise komisyon başkanlığını Rektör tarafından görevlendirilen Rektör Yardımcısı yapar. Komisyonun ofis ve personel destek hizmetleri, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından Kalite Biriminin desteği ile yürütülür.