DEÜ Reha Midilli Öğrenci Yurdu

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet vermekte olan yurdumuz, 2011 – 2012 eğitim öğretim yılında, İzmir’in Foça Bağarası’nda Reha Midilli Foça Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu kız ve erkek öğrencilerine hizmet sunmak amacıyla, 20 kız 20 erkek olmak üzere toplam 20 oda ve 40 yatak kapasitesi ile hizmete girmiştir.

Yurdumuzun tüm odalarında banyo, tuvalet ve sınırsız kablosuz internet bağlantısı mevcuttur. Bunların dışında ortak kullanıma sunulmuş olan mutfak ile öğrencilerimizin ücretli olarak faydalandıkları çamaşırhane ve ütü odası bulunmaktadır. Ortak kullanıma sunulmuş olan stüdyo mutfaklarda buzdolabı, elektrikli ocaklar bulunmakta olup; öğrencilerimiz 24 saat boyunca kendi yemeklerini hazırlama olanağına sahiptirler. Dinlenme Salonu’nda öğrencilerimizin çalışma amaçlı kullanımlarına sunulmuş olan bilgisayarlar ile dinlenme saatlerini geçirebilecekleri televizyon bulunmaktadır. Yurdumuzda, merkezi ısıtma sistemi, 24 saat sıcak su olanağı ve yangın alarm sistemi mevcuttur.

Adres:  Kazım Dirik Mahallesi Foça-İzmir Karayolu No:116 Bağarası/Foça/İZMİR
 Telefon:  0 (232) 822 70 89   Faks:   0 (232) 822 70 89