Habitat II öncesi 1995 yılında başlatılan ve Aralık 1996 tarihinden bu güne; Büyükşehir Belediyesi kolaylaştırıcılığında, Merkezi ve Yerel Yönetimler, Üniversitelerimiz, Sivil Toplum Kuruluşları, Ticaret, Sanayi ve Meslek Odaları, Özel Sektör, Sendikalar, ve İzmir halkının, "Kentine Sahip Çıkma" bilinci, "Çözümde Ortaklık" anlayışı ve "Aktif Katılım" davranışı ile devam ettirilen "Yerel Gündem 21" aktiviteleri yeni katılımcılarla güçlenmektedir.

Tüm bu çalışmaların temel hedefi ; ”Sürdürülebilir Kalkınma ve Kentleşme İlkeleri” çerçevesinde 21.yy’ a girerken tüm ortakların katılımı ile İzmir’in gündeminin belirlenmesi , sorunlara çözüm önerileri üretilmesi ve eylem planının hazırlanmasıdır.

Her ayın ilk Çarşamba günü düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz, Kent Konseyi Toplantısı 02.08.2000 Çarşamba günü, Saat:16.00’da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda aşağıdaki gündemle toplanacaktır. Kent Konseyi’ne katılmanızı, konuyu ilgili birimlerinize duyurmanızı ve ilgililerin katılımını sağlamanızı , bilgilerinize arz ve rica ederiz.

 


İZMİR YEREL GÜNDEM 21
YÜRÜTME KURULU ADINA

Ahmet PİRİŞTİNA
Büyükşehir Belediye Başkanı
İzmir Yerel Gündem 21 Proje Başkanı

GÜNDEM :

 

Not: Katılımcıların gündem maddesi önerilerini, sonraki aylarda yapılacak toplantılar için en geç toplantıdan iki hafta öncesine kadar yazılı olarak YG-21 Sekreterliğine bildirilmesi halinde değerlendirmeye alınabileceği hususunu bilgilerinize arz ve rica ederim.