Fakülte Kurulu

Dokuz Eylül Üniversitesi

Dokuzçeşmeler/Buca

35400 -İZMİR

Fakültemiz, Üniversitemizin Buca İlçesi sınırları içerisindeki üç kampüsünden ikincisi olan "Dokuzçeşmeler Kampüsü"nde yer almaktadır.

FAKÜLTEYE ULAŞIM:

OTOBÜS İLE : İzmir’in Bornova, Bostanlı, Karşıyaka, Narlıdere, Gaziemir, Konak ve Otogar gibi merkezlerinden Buca’ya İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenli otobüs seferleri ile aktarmasız olarak ulaşmak mümkündür. Yolculuk süresi trafik durumuna bağlı olarak
değişmekle birlikte -uzun hatlar hariç- 35 dakikayı aşmamaktadır.

FAKÜLTEMİZİN ÖNÜNDEKİ OTOBÜS DURAĞINDAN GEÇEN

BUCA KOOP.

F.ALTAY-ÜÇYOL-ŞİRİNYER-
BUCA KOOP

Otobüs seferleri karşılıklıdır. Geniş bilgi için www.eshot.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önemli ! (*) işaretli otobüsler İzmir’den Buca’ya gelirken fakültemizin önünden geçmez, bu otobüslere binerseniz Buca-Üçkuyular (Hasanağa Bahçesi) durağında inmeyi unutmayınız!

DOLMUŞ İLE : Fakültemiz, Buca-Üçkuyular’da Hasanağa Bahçesi karşısında bulunan dolmuş duraklarına 5 dk. yürüyüş mesafesindedir.  Dolmuş hat bilgileri aşağıdadır:

BUCA–BORNOVA   BUCA–GAZİEMİR  BUCA–YEŞİLYURT  BUCA–KEMER  BUCA-YENİGARAJ

OTOMOBİL İLE :

İzmir dışından geliyorsanız: İzmir Çevre Yolunda "Aydın" istikametine doğru devam ediniz. "Havalimanı-Çeşme" yönünü gösteren bağlantı yoluna girdikten sonra kısa bir süre sonra göreceğiniz "Buca" çıkışından çıkarak aşağıya düz devam ediniz (Üniversitemize ait Tınaztepe Kampüsünün sağ tarafınızda kaldığını göreceksiniz). “Buca Eski Mezarlığı”nı geçtikten hemen sonra fakültemizin de içinde yer aldığı Dokuzçeşmeler Kampüsünü fark edeceksiniz.

İzmir içinden geliyorsanız: İzmir’i Buca’ya  bağlayan ana cadde olan Menderes Caddesi boyunca hiçbir yere sapmadan otobüs güzergahını takip ederek Buca Üçkuyular Meydanına kadar geliniz. Buca-Üçkuyular Meydanından Dokuzçeşmeler Kampüsü yürüyerek 5 dk. mesafededir.

Her iki durumda da kaybolursanız, çevrenizdekilere “Hasanağa Bahçesi”ni sorunuz! Fakülte Binası Hasanağa Bahçesinin kuzey kapısının tam karşısındaki büyük binadır.

Kampüsümüzün Kuşbakışı Görüntüsü