home loans
home loans

Duyurular

Sitemiz hizmetinize açılmıştır.

Lhb AD Yönetimi...

Değerli Meslektaşlarımız,
Laboratuar Hayvanları Biliminin gelişmesi için yapılan bilimsel aktiviteler ve bilgi paylaşımları bu bilim dalının ilerlemesinde çok büyük katkı sağlayacaktır. Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2004 yılında kurulan Anabilim Dalımız bu alanda ilk olmanın gururunu taşımaktadır.
Deneysel araştırmaların temelini oluşturan ve vazgeçilmez bir unsuru olan laboratuar hayvanları konusunda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli gelişmeler kaydedilmektedir. Tüm bu yenilik ve gelişmeleri yakından takip edilmek, deneyimlerimizi ve sorunlarımızı paylaşabilmek adına ortak bir platform oluşturmayı amaçladık. Bu amaçla sizleri, Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Laboratuar Hayvanları Bilimi Anabilim Dalı ve Laboratuar Hayvanları Bilimi Derneği tarafından düzenlenen “2. Laboratuar Hayvanları Bilimi Sempozyumu’na” davet etmenin heyecan ve mutluluğu içindeyiz.

2. Laboratuar Hayvanları Bilimi Sempozyumuna katılım ve desteklerinizi bekler, 1-2 Ekim 2010 tarihinde İzmir’de görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Osman YILMAZ
Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı

Sekreterya

Doç. Dr. Ensari GÜNELİ
Öğr. Gör. Dr. Meral KARAMAN


İletişim

Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir