hakkımızda

Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda sevgi, saygı ve hoşgörüyü temel prensip edinmiş; “Rektörlük Türk Sanat Müziği Korosu” çalışmalarına dokuz yıldır Şef Serpil Solmaz yönetiminde sürdürmektedir.
Üniversite öğrencileri ve üniversite personelinden oluşan koro bugüne kadar yirmi beş konser vermiş ve bu konserlerde İzmirli sanatseverleri, Sabancı Kültür Merkezi, İsmet İnönü Sanat Merkezi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi konferans salonlarında bir araya getirmiştir.
Akdeniz Üniversitesi’nin daveti ve Alanya Belediyesi’nin katkılarıyla Alanya’da bir dizi konser veren koromuz, üniversitemizi lâyıkıyla temsil etmiş, Türk-Alman izleyici grubundan tam not almıştır.

Koromuza ilgi, her geçen gün artarak çoğalmaktadır. Yeni dönem çalışmalarımıza Rektörlük Personel Yemekhanesinde Pazartesi-Çarşamba günleri 18.00-20.30 saatleri arasında devam ediyoruz.
Üniversitemizin sevgili öğrenci ve personelini birlikte şarkı söylemeye davet ediyoruz, sevgilerimizle.