Anasayfa Duyurularımız

TYYÇ-Program Çıktıları (Yeterlilikleri) ve TYYÇ Temel Alan Yeterlilikleri-Program Çıktıları İlişkilerinin Tanımlanması

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 25.11.2013 tarihli ve 79432324-720.99/1495-62219 sayılı yazıda belirtildiği gibi TYYÇ ve İlgili Temel Alan Yeterliliklerinin, program çıktıları ile bir tablo üzerinde ilişkilendirilmesi gerekmektedir. Tablolar İngilizce ve Türkçe olarak ayrı ayrı hazırlanmalıdır.

Bu kapsamda, diğer üniversitelerde yürütülen çalışmalardan da örnekler incelenmiş ve BEK tarafından örnek bir çalışma yapılmıştır.

Örnek çalışmalara ilişkin dosyalar, http://web.deu.edu.tr/bologna sayfasından paylaşılmaktadır.

Söz konusu ilişki tablolarının hazırlanılmasında dikkat edilecek noktalara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Birim Kodları İle İlgili Yardım Dosyasına Ulaşmak İçin İse; buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Örnek Türkçe TYYÇ/PÇ eşleşmelerine ulaşmak için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Örnek İngilizce TYYÇ/PÇ eşleşmelerine ulaşmak için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ÖRNEK ŞABLON'a buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşletme Fakültesi Türkçe TYYÇ/PÇ eşleşmesine (EXCEL ÖRNEĞİburaya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşletme Fakültesi Türkçe TYYÇ/PÇ (PDF ÖRNEĞİ) eşleşmesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Formlarla ilgili herhangi bir problem ile karşılaşırsanız Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine mail atabilirsiniz.

AKTS Kılavuzu için tıklayınız